VÆLG INTERVAL
15 DEC

Teknologi-topmøde gentages i 2018

Det andet High Tech Summit på DTU vil fokusere på, hvilke teknologier inden for digitalisering, der kommer til at dominere hverdagen i sundhedssektoren.

Bioteknologi og biokemi Informationsteknologi Medicin og medicoteknik
23 OKT

Bakterier i livmoderen kan påvirke fostre

Kvinder kan have bakterier i livmoderen, som kan få betydning for fostres immunsystem, viser ny forskning. Hidtil har æggestokke, æggeledere og livmoder været anset for...

Bakterier og mikroorganismer Sundhed og sygdomme
16 JUN

Universitetsforskning øger life science-sektorens konkurrenceevne

Danske life science-virksomheder oplever, at deres samarbejde med danske universiteter øger konkurrenceevnen, viser en ny analyse.

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug Kemi Medicin og medicoteknik
30 MAJ

Sundhedsvidenskab er også en ingeniørdisciplin

Der er stort potentiale i at udvikle ny teknologi, der kan afhjælpe udfordringer på sundhedsområdet – og DTU vil være en del af løsningen.

Biologiske systemer Organisk kemi Medicin og medicoteknik
02 NOV

DTU udnævner ny direktør for DTU Bioengineering

Civilingeniør, ph.d. Bjarke Bak Christensen bliver ny institutdirektør for DTU Bioengineering.

Bioteknologi og biokemi Sundhed og sygdomme Fødevarekvalitet Sundhedsfremmende stoffer Bioenergi