Biotech camp 2020

tirsdag 01 sep 20
|

For 13. år i træk bliver den årlige Biotech Academy Camp afholdt gratis for danske gymnasieelever i deres efterårsferie på Danmarks Tekniske Universitet. På Biotech Academy camp 2020 vil 24 nysgerrige gymnasieelever fra hele Danmark blive introduceret til syntesebiologi, og hvordan det kan være med til at løse globale problemer indenfor miljø, sundhed og fødevarer. De vil herunder have mulighed for at lære at bruge det centrale dogme til at skræddersy en organisme, der kan bruges som biosensor, og få praktisk erfaring med at arbejde med GMO organismer.

Vi tager imod tilmeldinger frem til og med d. 10. september. Kender du nogle nysgerrige gymnasieelever, der ønsker at tage sine bioteknologiske færdigheder til ”the next level” og få den fedeste oplevelse med en masse andre ligesindede studerende? Eller er du blot interesseret i årets camp? Så læs mere på Biotech Academys hjemmeside her.

Andre undervisningsmaterialer fra Biotech Academy

Biotech Academy, der er en studenterorganisation knyttet til DTU, har igennem den seneste årrække udgivet en hel række undervisningsmaterialer, bl.a. teorimateriale, øvelsesvejledninger, videoer, opgaver og virtuelle laboratorieøvelser. Find dem alle - gratis - på www.biotechacademy.dk.