Webmail
DTU Bioengineering English
DTU Bioengineering har ansvaret for at planlægge, udvikle og undervise på blandt andet uddannelserne:
DTU Bioengineering har et internationalt anerkendt forskningsmiljø og vi er altid på udkig efter kvalificerede kandidater til ph.d-stillinger.
Som en naturlig del af DTU Bioengineering’s fokus på uddannelse arbejder vi målrettet med de studerendes talentudvikling.
DTU Bioengineering udvikler gerne skræddersyede efteruddannelseskurser indenfor instituttets faglige kompetenceområder
Startdato
Slutdato
Forskere identificerer enzymer, der med ekstrem høj effektivitet kan udnytte CO2 direkte fra luften til nye kemikalier og biobrændstoffer.
Årets Emission Gap Report slår fast, at verdens CO2-emissioner stadig er på vej i den forkerte retning. Læs om fem mulige løsninger.
DTU bidrager med udvikling af enzymer til et nyt forskningscenter, som vil fjerne CO2 fra atmosfæren og omdanne den til råmaterialer.
Innovationsfonden støtter forskning i bæredygtige løsninger til at bekæmpe svampeinfektioner i planter, nedbryde plastik og accelerere bioproduktion af kemikalier, lægemidler...
En ny klasse af enzymer viser stort potentiale for at nedbryde og omdanne biomasse til energi og biologiske produkter.
Ændringer i foder kan reducere metan-dannelsen fra mikroorganismer i koens vom og nedbringe køers udledning med 40 procent, uden at mælkeydelsen kompromitteres.
Nye metoder udviklet på DTU Bioengineering har potentiale til at omdanne plastikaffald, så det kan anvendes som en ny kilde til kulstof.
I 2016 fandt japanske forskere en bakterie,der kan nedbryde plasttypen PET, som især kendes fra plastflasker og tøjfibre. Nu vil danske forskere speede nedbrydningsprocessen...
Mikrobiologer undersøger bakterier fra jord, hav- og spildevand for plastnedbrydende egenskaber.
Ny rapport: Teknologiske løsninger hjælper danske virksomheder til at forvandle biologiske affaldsprodukter til nye produkter inden for f.eks. fødevarer, energi og ingredienser...
Se tidligere nyhedsbreve her