Samarbejder

DTU Bioengineering har omfattende samarbejder med nationale og internationale forskningsenheder og industri, og samarbejder tæt med både DTU's andre life science institutter og med de teknologifokuserede institutter.

Instituttet har et stort fokus på industrisamarbejder og arbejder målrettet på at udvide omfanget af projekter med industripartnere og de videnskabelige medarbejdere deltager i samarbejdsprojekter med små, mellemstore og store virksomheder finansieret af både nationale og internationale fonde, og næsten 40 procent af instituttets publikationer i 2018 involverede industripartnere.

Vil du samarbejde?
Skriv til os på info@bio.dtu.dk, og vi finder den rette samarbejdspartner. Du kan også finde en forsker fra insituttet

Konferencedeltagere

CeMiSt

Center for Microbial Secondary Metabolites

DTU Bioengineering huser grundforskningscenteret CeMiSt.

CeMiSt's formål er at afløse mikrobielle sekundære metabolitters biologiske rolle i naturlige mikrobielle samfund.

Besøg CeMiSt
Students in the lab

FBM

The Fermentation Based Biomanufacturing Initiative

FBM er et omfattende forskningsbaseret uddannelsesprogram indenfor fermenteringsbaseret bioproduktion. Uddannelserne omfatter master, ph.d. og efteruddannelse. FBM er et samarbejde mellem tre DTU institutter.
Besøg FBM
AIM-Bio

AIM-Bio

Accelerated Innovation in Manufacturing Biologics

AIM-Bio er et internationalt samarbejde mellem DTU Bioengineering, DTU Kemiteknik og NC State der adresserer fremtidige behov inden for den biofarmaceutiske industri igennem innovation i forskning og  uddannelse.
Besøg AIM-Bio