Eduforce

Eduforce består af en gruppe engagerede DTU studerende, som planlægger og udfører undervisningsbesøg for gymnasie- og HTX- elever med interesse for bioteknologi, biomedicin og kemi. Eduforce er med til at bygge bro mellem gymnasiet og universitetet med inspirerende og fagligt udfordrende undervisning.

Eduforce er en gruppe af DTU Bioengineering's dygtigste studerende der brænder for at formidle deres faglige viden. Eduforce står i spidsen for instituttes undervisningsbesøg som retter sig mod gymnasie- og HTX- elever med interesse indenfor bioteknologi, biologi og kemi.

Gymnasie- og HTX-eleverne får via deres undervisningsbesøg en oplevelse af livet på DTU både rent fagligt men også socialt ved at møde DTU-studerende som underviser.

I Biotékets øvelseslaboratorier får gymnasieeleverne en hands-on oplevelse med bioteknologi, krydret med inspirerende undervisning. I øjeblikket findes der fire undervisningstilbud i Biotéket: 

Tilbuddet indeholder laboratorie eller computerbaserede øvelser, foredrag samt en rundtur på DTU.

Det er muligt at booke besøg i perioderne februar-maj og september-november, så skynd dig, da der er rift om pladserne. Booking foregår via DTUs centrale bookingsystem

Junior Eduforce
Målet med Junior Eduforce-ordningen er at unge med interesse for bioteknologi skal udvikle og bruge deres faglighed i et universitært læringsmiljø hvor, de trænes i formidlings-kompetencer i tæt samarbejde med DTU Bioengineerings Eduforce team. De får dermed en tidlig og aktiv kontakt til et relevant universitet-miljø indenfor bioteknologi og ikke mindst en oplevelse af et studie- og forskningsmiljø, som kan forme deres faglighed og visualisere deres ambitioner – faktorer som er afgørende indenfor talentudvikling og ikke mindst Fremtidens Bioingeniør!

Hvis du mener, at der er elever i din gymnasie- eller HTX-klasse, som har potentiale for at være Junior Eduforce på DTU Bioengineering, så kontakt Malene Bonné Meyer. For at komme i betragtning skal eleverne have Bioteknologi, Kemi eller Biologi på A-niveau. Hele klasser kan også komme i betragtning.

Pt. har vi optaget elever fra Bagsværd Kostskole & Gymnasium samt Akademiet for Talentfulde Unge. 

Følg med på Facebook og Instagram
Endvidere kan du se billeder fra undervisningsbesøg og følge med i aktuelle nyheder og events på Eduforce Laboratoriets Facebook-side eller på vores Instagram.

 

Kontakt

Malene Bonné Meyer
Undervisningschef
DTU Bioengineering
45 25 25 69