Eduforce

Eduforce består af en gruppe engagerede DTU studerende, som planlægger og udfører undervisningsbesøg for gymnasie elever med interesse for bioteknologi, biomedicin og kemi. Eduforce er med til at bygge bro mellem gymnasiet og universitetet med inspirerende og fagligt udfordrende undervisning.

Girls in the lab

Eduforce er en gruppe af DTU Bioengineering's dygtigste studerende, der brænder for at formidle deres faglige viden. Eduforce står i spidsen for instituttes undervisningsbesøg, som retter sig mod gymnasieelever med interesse for bioteknologi, biologi og kemi.

Gymnasieeleverne får via deres undervisningsbesøg en oplevelse af livet på DTU både rent fagligt, men også socialt ved at møde DTU-studerende som underviser.

I laboratorieøvelsene får gymnasieeleverne en hands-on oplevelse med bioteknologi, krydret med inspirerende undervisning.

Tilbuddet indeholder laboratorie- eller computerbaserede øvelser, foredrag samt en rundtur på DTU.

Det er muligt at booke besøg i perioderne februar-maj og september-november, så skynd dig, da der er rift om pladserne. Booking foregår via DTUs centrale bookingsystem

Følg med på Facebook og Instagram

Se billeder fra undervisningsbesøg og følg med i aktuelle nyheder og events på Eduforce Laboratoriets Facebook-side eller på vores Instagram.

Undervisningstilbud

Kontakt